Stefan de Vries

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de opzet van eerst de V.O.F. en later de stichting. Het is geweldig om te zien hoe de stichting groeit en genoeg potentie heeft om misschien zelfs landelijk te opereren. Ik doe dit dan ook met hart en ziel en ben continue bezig met de werkzaamheden.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bijhouden van de administratie, contact onderhouden met de deelnemers en vrijwilligers en het doen van subsidieaanvragen.

Joris Driessen

Ik ben mede-oprichter van stichting Bak&Praat en altijd bezig met netwerken. Dat komt omdat ik veel ervaring heb ik de horeca- en salessector. Door het netwerken ben ik het ‘sociale gezicht’ van de stichting en ga ik samenwerkingen aan in Twente om de stichting langzamerhand uit te breiden.

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit samenwerkingen aangaan met organisaties in Twente. Daarnaast zorg ik voor de marketing en zoek ik mogelijke sponsors of donateurs voor de stichting.

Ontstaan

Bak&Praat is ontstaan uit een studentenonderneming. Joris en Stefan hebben de studentenonderneming daarna omgezet naar een stichting en zijn gestart met kookgroepen in Almelo. Vanuit Almelo is Bak&Praat langzaam gegroeid naar andere steden in Twente zoals Hengelo en Enschede. Bekijk hieronder de tijdlijn met successen van stichting Bak&Praat.